"Тази нощ" е не просто името на новият сингъл на АV, а също и най-щурото парти, на което се събраха много от българските музиканти, за да подкрепят своята колежка. Специално да поздравят певицата дойдоха Графа и съпругата му Мария, група ТЕ, Поли Генова, Орлин Павлов, Криста, Йоана, Deep Zone, Райна Налджиева, Жоро Янев, YoungBByoung, Драго Симеонов, Ваня и Весела Боневи и други. За настроението на всички тости имаше специални коктейли, предоставени от Belvedere Group.

Макар и във времена като днешните, българската музика продължава да се случва. Младата певица АV положи много усилия, за да успее да реализира новата си песен "Тази нощ", със специалното съдействие на Canyon. Танцувалното парче е позитивно и весело, а видеото му разкрива много любопитни страни от характера на изпълнителката. Тя е кокетка, която без проблем слага русата перука и танцува в банята заедно със своите любими плюшени животни. Заедно с това обаче, може да е много секси докато приготвя коктейли за приятелките си, които идват, за да й помогнат да изглежда шеметно "тази нощ". Във видеото АV сменя седем визии, а за стайлинга се грижи Златина Тодорова. По-наблюдателните ще познаят и бельото на Victoria’s Secret. Но пък роклята на D&G е добре "маскирана", защото АV я е облякла на обратно. Със същия тоалет певицата се появи и на промоцията. Не всички облекла от клипа носят етикетите на големи марки, но роклите са създадени специално за него. Една от тях е направена само от червени колани.

"Тази нощ", сингъл,  АV

Клипът към сингъла е заснет в продължение на два дни. В него наистина участват приятелите на АV, сред които Графа, Сантра, YoungbbYong, Райна Налджиева и Георги Янев.
Песента е по музика на Георги Янев и AV, текста на българската версия е на Бобо, а на английската на Rachel Row. Режисъор на видеклипа отново е Доби Николов, а за перфектния външен вид на изпълнителката са се погрижили още Жоро Петков /коса/ и Ева Серева /грим/.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook