До финала на Сезон 9 на хитовото (девето най-гледано в американския праймтайм) комедийно шоу „Двама мъже и половина“ остават само няколко епизода, в това число обявеният за 19 март Palmdale, Ech, но към момента нито изпълнителят на главната роля Аштън Кътчър, нито неговият създател Чък Лори могат да кажат с категоричност дали им предстои заснемането на десети сезон.

„Нямам никаква идея. Обожавам това шоу и си прекарвам страхотно, докато го снимаме, но не мисля, че засега е поръчан нов сезон“, призна Кътчър в интервю за TV Guide Magazine.

Бившият съпруг на Деми Мур получи главната роля в „Двама мъже и половина“ след уволнението на Чарли Шийн на 7 март 2011 година.

Героят на Шийн – Чарли Харпър, бе убит от Чък Лори, като на негово място в къщата му в Малибу заживя младият милиардер Уолдън Шмит (Кътчър).

Въпреки спада в рейтинга на всеки следващ епизод от Сезон 9, през февруари стана ясно, че излъчените дотогава серии са гледани от 16.54 млн. души средно.

Това прави този сезон най-успешния в историята на „Двама мъже и половина“. Вторият най-гледан е Сезон 2 от 2004-2005 година със средна аудитория 16.45 млн.

Междувременно, Чарли Шийн смени няколко пъти тона си, коментирайки развитието на шоуто след уволнението му.

През 2011 година той пожела „от сърце“ успех на целия екип от сцената на Emmy Awards, а миналия месец заяви:

„Уморих се да бъда мил и да лъжа – Аштън Кътчър просто не струва. Не става дума за нещо лично, просто ми е гадно за него. Трябва да се справя с толкова кофти сценарий и логично не успява“.

Чък Лори – съавторът на въпросния сценарий, показва известен оптимизъм относно бъдещето на „Двама мъже и половина“.

„Според мен, има надежда (за подновяване на договора със CBS). Не е обичайно да се спира шоу, което в топ 10 по рейтинг“.

Оставането на „Двама мъже и половина“ в Топ 10 обаче, изглежда несигурно. Последният, 20-ти епизод The War Against Gingivitis е гледан от едва 11.92 млн. души – най-слабата аудитория от старта му през септември 2011 година, който бе видян от близо 29 млн. души.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com