„Искам хората да ме познават с работата ми, а не с факта, че съм дъщеря на Христо Стоичков“, разкри по-голямата наследничка на футболната ни легенда, Михаела. Чаровната брюнетка бе гост на Росен Петров в студиото на „Нека говорят“, където разкри редица любопитни подробности от живота и кариерата си.

„Никога не съм се облагодетелствала от това чие дете съм. Дори напротив – за да започна работа в популярно испанско спортно предаване, с което станах известно на Иберийския полуостров, се явих на кастинг, дълъг шест месеца.

И през целия този период никога не разкрих на продуцентите кой е баща ми, исках да успея със собствените си сили. Когато на финала ми разкриха, че съм спечелила, едва тогава разбирайки цялото ми име, ме погледнаха странно и ми казаха: момиче, защо не каза, че си дъщеря на Стоичков?! За да може хората да ме познават от работата ми, а не с фамилията ми“, коментира Михаела.

Изненадващо или не, но се оказа, че тя никога не е живяла в България, затова и когато се е прибрала у нас, е… взимала уроци по български език, тъй като е имала трудности с овладяването му. Въпреки това скоро ще я видим в актьорско амплоа в хитовия сериал „Стъклен дом“.

„Всъщност не говорим за особено предизвикателство, защото ще играя самата себе си. Ще съм приятелка на един от главните герои, но за да разберете кой, трябва да гледате новия сезон“, добавя Михаела. Дъщерята на Стоичков разкри и, че е близка с много от големите спортни звезди на Испания в днешно време – като Рафаел Надал, Лионел Меси и Жерар Пике.

„Близка приятелка съм и с тримата. Познаваме се почти от деца, дори когато Меси дойде в школата на Барселона, бе адски свит и ме помоли за телефона ми и да му помогна да свикне с новия начин на живот. Той е невероятно симпатичен и адски срамежлив. С Пике израснахме заедно, и той бе част от юношите. Покрай него се познаваме и с Шакира, заедно танцуваме Уака Уака“, пошегува се тя.

За момента Михаела ще живее в България заедно с родителите си, не скривайки желанието си да успее.. но не като дъщерята на Христо Стоичков.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com