Омразният на десетки хиляди телемани персонаж на Джаро (Петър Туджаров) вероятно ще умре в заключителната серия на втори сезон от хитовия български сериал „Под прикритие“.

В промо трейлъра на епизода се вижда ясно как той е прострелян с два куршума в гърдите, а все още няма яснота дали действително загива или това е просто поредният план на мафиота да инсценира смъртта си, за да избегне отмъщението на бившия си подопечен Иво Андонов (Захари Бахаров) и големия си враг – Инспектор Попов (Владо Пенев).

Какво точно ще се случи в серията, можете да предположите от видеото, а същевременно не устояхме на изкушението да споделим и любопитна новина, свързана с нашумялата българска сага. В социалната мрежа Facebook се появи забавна пародия на сериала с непрофесионални актьори, които пресъздават част от пилотния епизод на „Под прикритие“.

Клипът, описан с „единствено с цел забавление“ едва ли щеше да предизвика особен интерес, ако всъщност не бе споделен и на страницата в социалната мрежа на един от режисьорите на сериала – Виктор Божинов.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com