Звездата от Sin City, Men in Black II, Unstoppable и 25th Hour Росарио Доусън и британският ветеран Браян Кокс са сред актьорите, взели участие в озвучаването на героите от предстоящия FPS римейк на стратегическата класика от 90-те години на миналия век Syndicate, която ще излезе за PC, PlayStation 3 и Xbox 360 на 24 февруари.

Доусън, която ще партнира на Лени Кравиц в The Blind Bastard Club, изпълнява ролята на най-големия научен ум в EuroCorp – Лили Дроул.

„Просто съм изумена от това до каква степен днешните видеоигри конкурират големите холивудски продукции, притежавайки не по-малко задълбочени сюжети, фантастични светове и запомнящи се персонажи. Лили Дроул е интересен и силен образ. Бях много развълнувана, когато EA се свързаха с мен и ми предложиха нейната роля. Колко е яко само да играеш гениалния мозък, създал военния чип, имплантиран в главата на главния герой (Miles Kilo)!“, коментира участието си в продукцията 32-годишната Доусън, вдъхнала живот на анимационни персонажи като Аремис (Wonder Woman) и Велвет фон Блек (The Haunted World of El Superbeasto) , както и в Тина от криминалния екшън адвенчър на Atari от 2005 г. Getting Up: Contents Under Pressure.

Браян Кокс, сред чиито най-скорошни екранни изяви са ролите му в Coriolanus и Rise of the Planet of the Apes, е озвучил репликите на Джак Денъм – CEO на EuroCorp и съответно шеф на Лили Дроул.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com