Дванадесетият студиен албум на Мадона (Madonna) – MDNA, и пилотният сингъл от него – Give Me All Your Luvin feat. M.I.A. & Nicki Minaj, вече имат точни дати на издаване – 26 март и 3 февруари, съответно. Втората се отнася до премиерата на парчето в iTunes, от където то ще може да бъде закупено ексклузивно до 6 февруари, когато ще бъде разпространено масово.

Ден по-рано, на 2 февруари, Мадона ще представи откъс от видеоклипа към Give Me All Your Luvin по време на American Idol, а едновременно с пускането на песента в продажба в iTunes своята световна премиера ще направи и целият видеоклип към нея, режисиран от Megaforce.

Изборът на тази дата за издаването на сингъла, сред чиито автори е Martin Solveig, засили спекулациите, че Give Me All Your Luvin ще бъде включена в сета на Мадона за шоуто на полувремето на Super Bowl на 5 февруари, както и че M.I.A. и Nicki Minaj ще излязат с Кралицата на попа на сцената.

Що се отнася до датата 26 март – на същата в Обединеното кралство ще излезе дебютният дългосвирещ запис на победителя в BBC Sound of 2012 Michael Kiwanuka, докато рилийзът на Glassheart на Леона Люис, планиран за 26 март, бе отложен.

Един от историческите рекорди на Мадона бе поставен именно в британския чарт с дебюта под No.1 в него на последния й албум – Hard Candy. Така тя стана първата изпълнителка и едва третия артист в историята с десет албума, покорили UK Top 40 (след Elvis с 11 и Beatles с 15).

В края на януари в цял свят, включително в България, стартира кампания на целия дигитален каталог на 53-годишната звезда в iTunes, по време на която всички нейни албуми ще се продават на преференциална цена от 5 EUR.

С над 300 млн. продадени дългосвирещи записа, Мадона има статута на най-продаван солов изпълнител на всички времена, отстъпвайки единствено на The Beatles.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com