N.I. или Ники Иванов, както е истинското име на изпълнителя стартира доста силно още с първия си сингъл „Down on me“, в който участие взима и талантливата Lara. Освен като певец N.I. е музикален продуцент и основател на „N.I. Productions“. Дебютната песен на N.I. „Down on me“, е изцяло дело на изпълнителя и по нищо не отстъпва на световните хитове, твърдят хора чули вече песента.

„Надявам се песента да се хареса на хората, дали сме цялата си енергия и любов за да се получи всичко както трябва. Дано наистина да успее да стигне до хората и да успеят да я усетят“ – споделя Ники.

Изпълнителя пусна демо на песента, а съвсем скоро се очаква и финалната версия. „N.I. Productions“ – под това име ще излизат всички проекти създадени от младия певец и музикален продуцент. Ники вече има и свое собствено звукозаписно студио и работи усилено не само върху свои проекти, но и върху проекти за други изпълнители, които харесват музиката и оценяват таланта му. Това е само началото за Ники Иванов, но сме сигурни в успеха му!

„Очаквайте много интересни проекти от мен, сигурен съм че ще останете изненадани“ – каза още N.I.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook