Стотици момичета вече са заявилите желанието си за участие в конкурса “Мис България 2012”, като са подали своята заявка чрез сайта на конкурса. Според организаторите от продуцентската компания интересът към формата ще продължи да расте и до края на кастингите ще се включат още желаещи. За да насърчи кандидатките за короната през 2012 г., настоящата „Мис България” Ваня Пенева записа лично обръщение към тях.

“Пожелавам на всички участнички успех и късмет, тъй като преживяването да участваш в конкурса „Мис България” е незабравимо. Аз се реших миналата година. Явих се на кастинга, след това с много труд, дисциплина и късмет успях да спечеля короната”, споделя Ваня Пенева във видеото.

Емоцията да бъдеш най-красивото момиче в България сигурно наистина е огромна. В последното си телевизионно интервю от миналата седмица госпожица Пенева не успя да скрие вълнението си, след като отново изгледа кадрите от обявяването й за „Мис България 2011”.

Най-популярната инициатива на Мис България 2011 „Преоткрийте красотата на книгите” беше насочена към популяризирането на четенето сред децата в началните класове. В рамките на 2 месеца Ваня Пенева успя да посети 7 града (Видин, Шумен, Варна, Бургас, Несебър, Смолян и София) и пропътува над 6370 км. Тя се срещна с около 1000 деца, на които прочете над 120 страници и над 4800 думи.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu