Преди броени дни група Остава представи дългоочаквания клип към последния си сингъл “Лека нощ”.

Режисьор на видеото е Мартин Илиев, оператор е Борис Славков. Главни герои в новия клип на Остава са актьорът Мариан Вълев и малкият Борислав Младенов, участвал в късометражната лента „Игра на топчета“.

Мариан Вълев е познат на българската аудитория като Куката от хитовия сериал „Под прикритие“. Първият филм, в който участва е „Граница“. След приключването на снимките в него, той заминава за САЩ, където прекарва няколко години. Следващото му появяване на българския екран е в „Лов на дребни хищници” – дебют на режисьора Цветодар Марков, който поверява саундрака на лентата именно на група “Остава”.

“С Мариан беше страхотно да се работи – той е супер професионалист и много готин човек”, казва режисьорът Мартин Илиев. “11-годишният Бобчо пък се държа най-мъжки от всички по време на външните снимки на минусовите температури в 7 часа сутринта. Въпреки че в началото имахме опасения как детето ще издържи на натоварващата програма, то се справи перфектно!”
Заснемането на “Лека нощ” продължава два дни, като действието основно се развива в софийски апартамент. Момчетата от групата се появяват за кратко в няколко външни кадъра, снимани до софийското летище.

“Мисля, че клипът не е типичния за Остава – все пак център е не групата, а историята на едно момче и неговия баща. Опитали сме се да направим мини филмче, отколкото типичен видеоклип”, допълва режисьорът.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook