Попфолк дивата Камелия проговори официално за първи път след скандалното й отстраняване от позицията на водеща на следобедното телевизионно шоу „Споделено с Камелия“, предоставена впоследствие на бившата „отчаяна съпруга“ от Станция Нова – Вихра.

„Не съм си тръгнала доброволно – това държа да го подчертая. Тази информация, която излезе… От това най-много ме заболя всъщност – че някой говори вместо мен. Това беше най-гадното! Не толкова, че няма да съм водеща… Можеше да бъде по-етично!“, каза Камелия в „Горещо“ с Венета Райкова.

Фолк звездата разкри, че е научила новината за уволнението си от интернет на 13-ти януари. Досега никой от екипа на „Споделено с…“ не й е дал точно обяснение какви са конкретните причини за отстраняването й, освен факта, че „шоуто има висок рейтинг“.

„Обади се PR-а на продуцентската компания, която правеше това предаване, и ми поискаха среща за 13-ти, петък. На нея ми беше съобщено, че телевизията е много доволна от рейтинга, много са доволни от цялото предаване, много се гледало, имало голям интерес, но въпреки това искат да експериментират с различни големи звезди, които да водят предаването.

Излизайки от офиса обаче, веднага тръгна официална информация от тях, че аз си тръгвам доброволно. От мое име те казват, че съм била много уморена, имала съм нужда от почивка и съм искала да се отдам на майчинство“.

Звездата на „Пайнер“ разказа още, че на 16-ти януари тя се е явила на снимки в студиото на „Споделено с…“, за да е напълно коректна към договора си. С изненада установила обаче, че 98% от екипа й не знаят, че тя вече не е водеща на предаването, но надписът му вече бил сменен.

„Така приключи всичко. Бях чула, че Азис са го искали за водещ, пробвали са го в моето студио, но нещо не са го харесали. Други хора също са искали, но нещо не са им допаднали. Радвам се, че са си намерили водещ.

Когато всичко приключи, месец по-късно, ми се изясниха доста неща и много се радвам, че не съм разбрала за всичко това по-рано, защото можеше да направя нещо, заради което да не съм свободна сега. Вярно голям шок е. Не мога да кажа, че това ме е сринало, но определено ми стана неприятно. Разбрах, че има хора, които са целели всичко това да се случи“.

Камелия категорично отрече тиражираните в медиите слухове, че сама е предизвикала уволнението си заради пожелано от нея драстично увеличение на хонорара й, спекулациите за умората й и невъзможността да се справя с ангажиментите си на водеща и певица едновременно, както и информацията, че е бременна.

„Взимала съм толкова пари, колкото е било фиксирано в договора. Аз съм роботче, малка машина, която може много да издържа и да работи. Това, че не издавах песни си беше мое решение, а не, че телевизията ми е пречила. Просто не исках да издавам“.

Певицата дори получила покана да бъде гост в първото предаване с новата водеща на „Споделено с…“ – Вихра.

„Ако бях отишла, това значи, че щях да се самообеся. Щях доброволно едва ли не да си отстъпя мястото, което щеше да потвърди информацията, излязла в интернет“.

Камелия пожела успех на водещата Вихра и разкри, че вече има предложение за участие в друго телевизионно предаване, но засега предпочита да не разкрива повече информация.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com