Очаквано за едни и неочаквано за други приключи новаторският реалити формат по TV7 – „Милионер търси съпруга“. В крайна сметка, Христо Сираков си избра бъдеща половинка – 20-годишната брюнетка Елена Рашева, която е студентка по Криминалистика във Варненския свободен университет, а мечтата й да е стане… полицай.

В интервю за сутрешния блок на телевизията обаче, Ели отговори уклончиво на въпроса дали ще се омъжи за бизнесмена с многозначителното „вероятно ще сме повече от приятели“, не скривайки, че голямата разлика във възрастта им искрено я притеснява.

На финала на шоуто тя се пребори за сърцето на Сираков с конкуренцията на Дарина Гиздова. Малко преди окончателната битка пък, считаната за фаворит Виктория Радина отпадна от надпреварата, тъй като стана ясно, че е… порно актриса.

Разбира се, тук остава въпросът как до самия финал продуцентите на шоуто „Милионер търси съпруга“ така и не разбраха този факт при условие, че Радина е може би най-популярното БГ име в еротичните среди, а филми с участието на Никита Булгари (какъвто е псевдонимът й) циркулират свободно в пространството от години.

В крайна сметка, финалният спор се състоя, Христо Сираков намери своята половинка, но доколко тя го счита за свой бъдещ съпруг, е твърде спорно.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com