Сериозен гаф сътвори предаването “Търси се”, излъчено в неделя по Би Ти Ви, пише вестник „Всеки ден“. В него гостува естрадната ни прима Йорданка Христова, която разказваше за себе си, за Фидел Кастро и за приятелите около нея. В този контекст тя спомена Коста Цонев и като подкрепа на думите й водещите пуснаха видео, в което се вижда как бележитият ни артист казва хубави думи за Данчето, както я наричат в средите.

Тъй като предаването е снимано преди смъртта на големия ни актьор, от него по никакъв начин не стана ясно, че човекът е починал. Напротив, след кадрите с него Йорданка Христова заяви, че той е човекът, който винаги е до нея и започна да говори да говори за себе си и него в бъдеще време. Всичко това би изглеждало нормално, ако Цонев бе жив, но две седмици след кончината му беше редно екипът да си направи труда и да премонтира предварително заснетото предаване или поне да махне пасажа, в който поставя Христова в безумната ситуация да говори за Коста Цонев с днешна дата.

Особено на фона на вдовицата Ели, която малко по-рано по същата телевизия гостува на Лора Крумова в “Тази неделя” и плаче в ефир за загубата на съпруга си. Най- малкото, което “Търси се” можеше да направи, е да сложи в единия край на екрана датата, на която е направено интервюто с Йорданка Христова и датата на разговора с Коста Цонев – именно това щеше да подскаже на драгия зрител, че Коста Цонев не е възкръснал, а завинаги напуснал този свят.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com