Сръбската суперзвезда Цеца Величкович ще пристигне у нас за концерт на 22 май 2012 година в новата мултифункционална зала „Арена Армеец София“.

„Датата за нашата страна най-сетне е факт след финализирането на дълги месеци изтощителни преговори с голямата звезда на сръбската музика поради множеството западноевропейски дати, които е планирала в рамките на бляскавото си завръщане на музикалната сцена“, съобщават още от продуцентска компания АРТ БГ.

Билетите за концерта на Цеца Величкович в София влизат в продажба на 22 февруари. Пропуските ще могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа на Eventim, касата на „Арена Армеец“ и Билетен център на НДК. Първите 3000 билета ще са на промо цени от 15 до 50 лева, след което ще струват между 20 и 60 лева.

Последният студиен албум на Цеца Величкович – „Љубав живи“, излезе през 2011 година. Поради статута си на задържана под домашен арест, звездата не промотира албума по никакъв начин, така че на 22 май българската публика ще бъде една от първите, които ще видят дългоочакваното завръщане на сръбската певица.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com