Фолкпевицата Бриана е известна в спортните среди най-вече покрай скандалите с нейно участие. През 2008г. се разбра, че тогавашният треньор на националния отбор по волейбол Мартин Стоев изневерява на жена си с нея. По-късно пък успя да вкара в кревата си и футболните звезди Мартин Камбуров и Ивелин Попов. В интервю на Sportline.bg тя разказа за връзките си с двамата нападатели, както и всичко случващо се около нея в момента.

Вдигна се много шум около връзката ти с волейболния треньор Мартин Стоев. Чувстваш ли се много по-известна след този скандал?
-Истината е, че съм по- известна. И преди бях певица, но когато гръмна в пресата този скандал хората масово научиха за Бриана едва тогава. Все пак искам да подчертая, че съм амбицирана и работя доста през тези години, срещам се с почитатели постоянно и не разчитам на скандалите, просто винаги така се случва при мен.

Какъв любовник е Стоев? Опиши го с няколко думи.
-Минаха доста години от този скандал и не мисля, че трябва да се връщаме толкова назад, изписа се много по случая. От разговора, който изтече тогава, се научиха някои неща, които харесва в секса. Много обичаше да прави и виртуален.

Какво харесваше най-много в него?
-Не искам да коментирам толкова лични неща. Той е семеен човек все пак. Както всички и той си има положителните и отрицателните качества. Лъжата от него към мен е много лоша черта и няма как някой да хареса такова нещо. Положителното е примерно това, че е спортна натура и е много организиран човек с дисциплина, който успява да отдели време дори и за нещо чуждо и свежо!

Била си и с двама футболисти – Ивелин Попов и Мартин Камбуров. Кой от тях се справяше по-добре в леглото?
-Единият си има семейство, а за другия не искам да коментирам. Не съм от най- капризните в леглото и съм била доволна тогава. Важното е кой е при мен и ме топли в момента и как се справя!

Интересното е, че те са нападатели на терена. Да разбираме ли, че обичаш да те „атакуват” под завивките, а не ти да „атакуваш”?
-Явно са нападатели и в живота, по- принцип не поемам в самото начало на свалката толкова често инициативата аз да съм първа. Под завивките действаме по равно с партньора си, не обичам да се труди само единия, винаги съм адски дейна! Е, ще споделя само на теб, че точно тези, които изброи са популярни момчета и с голям опит, затова доста бързо си пасвахме под завивките и работихме на бързи обороти и по много!

Колко дълго продължиха авантюрите ти с въпросните футболисти? Какво харесваше в Попов и Камбуров и съответно – какво те дразнеше в тях?
-Харесвам държанието им, амбицията, дисциплината, тръпката, която сме усещали заедно. В момента това вече няма никакво значение и сме единствено добри познати. Понякога съм се дразнела на типичното мъжко по- освободено поведение и това е било причината авантюрите ни да са приключили бързо.

Правили ли са ти скъпи подаръци? Какви точно?
-От години работя много и си изкарвам средствата абсолютно самостоятелно. Материалната страна не я слагам на първо място. Най- хубавото е емоцията и това, когато се изпитат душевно и телесно удоволствие в едно и си в една върхова точка на наслада! Няма да споменавам подаръците, те не са най- важните, въпреки, че до определена степен влияят доста както на мен, така и на другите.

Вярно ли е, че Камбуров спретвал оргии, в които си вземала участие активно?
-За оргиите, които спретва много се пише, но аз в групов секс не съм участвала никога. Мисля, че съм достатъчна на човека, с който съм и няма нужда от повече момичета. А за Камбуров не се учудвам, напълно е възможно, той си пада по екстремните изживявания и постоянен секс.

Би ли си легнала отново с футболист? Кои са ти любимците от България и от световноизвестните играчи?
-Никога нищо не се знае. Нямам представа, но ако се случи трябва да е с някой по- улегнал футболист, защото повечето обичат купоните до зори с лесни бройки. Относно въпроса ти- не следя много футбола, просто така се случва и пътищата ни са се срещали. Има доста трансфери и идват различни футболисти в страната ни, тези дни чух за едно ново момче, а никога не съм била с чернокож…

Мислиш ли се за скандална изпълнителка?
-Като изпълнителка мисля, че добре си върша задълженията, хората са доволни, канят ме, какво по- хубаво от това? Песните и клиповете ми не са толкова скандални, както доста проекти в поп-фолка, които излязоха през изминалата година. Може да направя нещо ново и по- скандално, но трябва почувствам, че имам нужда от това в момента. Иначе случайно или не най- големият ми хит стана песента „Искам секс“, която е най- провокативна от моите.

Защо реши да си сложиш силикон?
-Мъжете много ме харесваха и преди силикона и дори сегашният ми приятел дълго време ме убеждаваше да не правя хирургическа намеса по тялото си. Накрая реших да си увелича бюста, защото прецених, че ще изглежда по- добре и красиво. Имплантите ми са сравнително малки и придават по- естествен вид, много съм доволна.

Как поддържаш гласа си ?
– С яйца например. Те са полезни не само за гласа, но и за целия организъм като цяло. Гласа си го пазя и избягвам газираните и студени напитки, а с яйца обожавам да приготвям кекс.

Ти беше кандидат за кметица в град Левски, мислила ли си да се преместиш да живееш в София след като загуби изборите?
-Имам къде да отсядам в София, когато имам участия в областта. Не съм мислила чак толкова за това, понеже се чувствам добре и в Левски, където е семейството ми и доста от приятелите. Като кандидат за кмет, а и като всеки нормален гражданин трябваше да съм наясно с проблемите и нуждите на града. Няма да спра да се интересувам, разбира се, но времето ще покаже къде ще ми епо- удобно да се установя занапред.

Има ли сега мъж до теб и ако да – кой е, с какво се занимава, да не е някоя нова надежда на българския футбол?
-Има, разбира се, но не е футболист. Нормално момче си е, има си своя собствен бизнес и задължения и ме разбира и подкрепя в моята работа.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu