Българската звезда в Холивуд Нина Добрев (Nina Dobrev) разкри душата си в проникновено интервю за новия брой на Nylon Magazine.

Чаровната красавица, която напуска родината си на едва двегодишна възраст и израства в Канада, където емигрира семейството й, споделя изключително любопитни моменти от живота и кариерата си.

„Осъзнавам, че съм достатъчно популярна, но това има както положителни, така и отрицателни страни. Не твърдя, че не се интересувам от Брад Пит и Анджелина Джоли, но не бих искала да съм на тяхно място. Просто има неща, които трябва да си останат лични и само за себе си“, разкрива Нина. Добрев признава и, че след като нашумя изключително с ролята на Елена Гилбърт/Катрин Пиърс в хитовия сериал „Дневниците на вампира“, вече й се иска да пробва и малко по-различно амплоа.

„Искам да играя разнообразни роли, да се превъплъщавам в най-различни персонажи и за това съм благодарна, че работата ми го позволява. Бих искала да изиграя пънкарка или пък наркоман, влюбена до полуда жена. Всичко това може да ми позволи да преоткрия нещо в себе си. Сега просто се чувствам като едно бяло платно, върху което може да се рисува“, добавя актрисата.

Съвсем скоро тя ще има възможност да реализира думите си, тъй като започва снимките на новия си филм The Perks of Being a WallFlower, в който ще си партнира с такива имена като Ема Уотсън (Emma Watson) от „Хари Потър“ и Пол Ръд.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com