След като цяла България полудя по хитовете, които любимеца на милиони фенове Криско направи, идва ред да покори и световната сцена.

Преди известно време таланта на Криско беше забелязан от американците. Песента му с Дивна и Миро „И ти не можеш да ме спреш“ беше публикувана в най-големия американски блог за поп музика. В блога коментират, че песента е истинска сензация в България и е на световно ниво, споделят също и за таланта на Криско, хиляди американци харесали песента и изпълнителя на „Разрешена любов“ получил предложения да прави песни и за техни изпълнители.

Веднага от няколко американски музикални компании се свързали с Криско и отправили доста примамливи предложения на най-актуалния изпълнител в момента. Според запознати Криско вече има предложения да работи върху песни за някои от най-големите имена в американския поп.

„Това е доста голямо предизвикателство за мен, но и голяма отговорност и се радвам, че ме забелязаха“ – разказва Криско. Междувременно Криско работи и върху нови проекти и за самия себе си. „Скоро ще ви изненадаме с ново видео“ – споделя още Криско, но за какво точно става въпрос той не пожела да коментира.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook