Песента „Ех, любов” на известната варненска изпълнителка на музикална компания „Сънрайз Маринов” Лили Цветкова получи наградата на БНР – Благоеврград от фестивала „Пирин фолк-2011”.

Десетки фенове очакваха Лили с цветя и подаръци , за да засвидетелстват своята почит и уважение след изпълнението и по време на артистичната програма.
Щастлива и удовлетворена от радостните възгласи и аплодирати Лили сподели ,че любовта, която дарява на публиката и се връща и това я вдъхновява да продължи да се раздава така всеотдайно.

Особено радостна бе Лили Цветкова и от прекрасното изпълнение на дъщеря си Невяна Цветкова, с артистичен псевдоним DIVA. Тя участва в програмата на „Пирин фолк” ден след своята майка с песен, подарена и от Лили. Във втората конкурсна вечер публиката оцени емоционалното изпълнение на песента „За тебе, майко“, а младата певица получи поздравления от известния и обичан народен певец Стоян Джаджев.

Невяна Цветкова не само се представи достойно като просълзи някои от присъстващите с чувственото си изпълнение на песента „За тебе,майко”, но получи второ място в класацията на публиката в летния театър на Сандански. Веднага след участието си във фестивала Лили и Невяна отпътуваха заедно за гр. Бяла, където изнесоха съвместен концерт.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ДНЕС ПЛЮС