Френският топмодел и актриса Летисия Каста (Laetitia Casta) обяви, че ще се върне в София за премиерата на новия филм на Камен Калев – „Островът“ (The Island). Както е известно, психотрилърът, чийто дебют пред публика бе на кинофестивала в Кан, все още не е тръгнал по родните екрани, като се очаква това се случи на 10 октомври.

В лентата участва не само Каста, но и датският й колега Туре Линдхарт (Thure Lindhart), понашумял с участието си в такива филми като „Ангели и Демони“ на Рон Хауърд и Into the Wild на Шон Пен.

От родна страна пък се отчитат добре познати имена като Руси Чанев, Бойка Велкова, Михаил Мутафов, Любен Дилов-син и др. Иначе новината за завръщането на французойката на родна земя дойде от журналистът Георги Тошев, който познаваме от поредицата „Другата България“.

Той снима документален филм, посветен на историята на самата Летисия, като дори известно време й погостува в Париж. Очаква се заглавието да бъде излъчено около 20 дни преди премиерата на „Островът“ в документалната поредица „Непознатите“, която ще гледаме в ефира на bTV.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com