Нова светска двойка шокира светския елит в столицата на парти преди дни. Ценителят на манекенки Христо Сираков си намери нова любовница само минути след като се появи на събитието. Очилатият бизнесмен свали мис „Плейбой” 2010 Светлана Василева, а накрая си тръгна с нея без да се притеснява от опулените очи на останалите присъстващи.

Силиконката, по-известна с прякора си Гонзовица заради бившата си връзка с футболиста Георги Иванов-Гонзо, видимо се зарадва на интереса на Сираков. Блондинката се предаде бързо на ухажването му и бе във вихъра на купона, танцувайки лудо с напористия си кавалер. Палавата плеймейтка Светлана видимо се наду, доволна, че е изпреварила всички присъстващи моделки и певици с добра партия. Гонзовица се лепна на известния плейбой и не го остави да скучае нито за миг.

С повишаването на алкохолния градус Ицо 100-те манекенки, както е прякора на Сираков, грабна на ръце Светлана и я понесе към дансинга с пошляпване по дупето. Тя пък закачливо взе да щипе бузите му. Присъстващи прогнозираха, че секс играта ще продължи на тъмно в дома на Сираков и наистина не след дълго палавият чичко си тръгна с Гонзовица.

Откакто не е с брадърката Зара, Ицо 100-те манекенки все по-често се появява с различни секс фурии. За негови приятелки се спрягаха щерката на Искра Радева Елена Станулова, манекенката Катрин Вачева и Гергана Райчовска, но нито една не го задържа дълго в обятията си. Светлана пък не крие, че има интерес предимно към заможни футболисти от „Левски”, но нищо чудно вече да е навита и на по-опитни партньори.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com