Dess от доста време споменава по интервюта, че работи усилено по дует с известен изпълнител.

„Не обичам да говоря преди нещата да са факт” – е честа реплика на певицата. Най-накрая обаче тя разкри подробности около дългоочаквания дует. Той ще е с германския DJ и рапър Нана, чийто световни хитове „Lonely” и “Remember the time” все още се чуват в дискотеките.

„Nana беше в България преди известно време – имаше участие в столичен клуб. Аз също имах участие, но в друг клуб. Той дойде да слуша моето и се запознахме. Бях приятно изненадана, че държи да направи дует с мен. Даже каза, че мисли да спира с пеенето, а да се занимава с продуциране и менажиране, но държи последната му песен да е с мен. Дори беше готов да пее поп фолк. Но в крайна сметка решихме, че едно денс парче ще ни легне и на двамата. Песента е готова, остават още няколко подробности преди да се пусне” – сподели Десислава.

Певицата бе гост на Лора Крумова в „Тази неделя” по BTV. Там тя разказа за прекрасното лято, прекарано със сина й Майки и за последната им екскурзия до Седемте рилски езера. „Искам да кажа на Майки, че е герой!” – похвали 10-годишния си син певицата.

Десислава разказа за нелекото си детство, за бягствата от къщи и за искрената й мечта – да успее де се реализира. „Аз съм максималист!”
Изпълнителката на летния хит „I like” издаде подробности около филма, в който участва – „МАЛЪК-ГОЛЯМ”. Премиерни прожекции на лентата на режисьора Ясен Григоров ще има на 24 и 25 септември в кино Одеон.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook