Преди дни започнаха снимките на новите епизоди на популярния сериал на bTV – „Стъклен дом“. Началото поставиха Краси Ранков и Стефка Янорова, които показаха, че в предстоящите серии ще има сериозни безпокойства за семейство Ставреви, засегнато от върлуващата финансова криза.

„Аз мразя да съм безработна, така че се надявам в най-скоро време сценаристите да ми намерят някакъв салон, за да не се наложи набързо да ги подстрижа“, шегува се Стефка Янорова.

Двамата с Ранков се завръщат на снимачната площадка след пауза от месец и половина. Вместо да се отдадат на почивка със семействата си, се оказва, че актьорите пак са били заедно. Причината – съвместната им нова постановка в театър „Българска армия“ – „Сега или никога“.

„Подготвяме лятно турне с постановката по морето и навътре в страната, така че май няма да почиваме“, признава Краси Ранков.

Какво ще се случи в следващите серии на „Стъклен дом“?! Жив ли е Камен, който се хвърли в ледените води на язовира, за да спаси Боряна?! Ще оцелее ли Чарли, след като бе прободен с нож от Албена?! Отговорите – през септември по bTV!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com