Футболната звезда Дейвид Бекъм стана баща за четвърти път. Този път обаче съпругата му Виктория роди момиче с тегло 3.450 кг. Щастливото събитие се случи в болницата „Сийдър Синай“ в Лос Анджелис. Според говорител на семейството майката и бебето са добре и раждането е било осъществено чрез оперативна намеса, тъй като терминът на Виктория Бекъм е бил на 4 юли.

Семейството на футболиста до момента имаше три деца, всички момчета – Бруклин на 11 години, Ромео на осем и Круз на пет. Според британските медии Дейвид и Виктория, бивша певица на поп групата „Спайс гърлс“, обмислят да поканят принц Уилям и съпругата му Кейт за кръстници на бебето.

Семейство Бекъм е близко до младата кралска двойка и бяха сред почетните гости на сватбата в края на април. През януари тази година Виктория премина ултразвуково изследване в клиника, недалеч от родния й град Соубриджуърт – графство Хартфордшър, но тогава лекарите не успяха да гарантират пола на бебето с мотива, че в 14-ата седмица на бременността плодът все още не е достатъчно оформен. Две седмици по-късно обаче, при ново изследване на ултразвук стана ясно, че популярната двойка ще има момиче. Тази новина предизвика голяма радост у Дейвид и Виктория, които отдавна се надяваха, че ще имат и момиче.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ekipnews.com