Richmond Clear, DJ Ally и Miss T (Теди Кацарова) представят нов летен бриз от любов, насочен към хората, обожаващи живота.

Клубно усещане и комерсиална свежест са главните елементи на парчето, а посланието е семпло, но овъртяно около дълбокия хаус ритъм. Разликите между тримата изпълнители, допринасят за уникално усещане и разнообразие към музиката.

„Hangin’ On“ идва в 2 версии – клубен микс с мрачен и дълбок дъбстеп бийт в брейка на парчето, заедно със завихрянето на небесната комбинация между глас и класическо пиано, както и радио версия, събирателна на най-мелодичните, танцувални и модерни моменти от парчето.

Теди Кацарова, Richmond Clear & DJ Ally

Richmond Clear е един от пионерите в хаус музиката за България, работейки вече за най-добрите локални компании в различни стилове, както и някои от най-големите лейбли за денс/хаус музика в световен план. Той има няколко артистични псевдонима, отговарящи на неговите проекти в различните жанрове.

DJ Ally стана известен в България, с неговите умения като DJ / резидент към столичния клуб Bedroom, както и с партитата му в страната през последните няколко години. Неговата музика се издава с успех за лейбли като Ultra / Nervous / Baroque / McGroove, както и за някои български топ компании.

Miss T (Теди Кацарова) е една от най-популярните джаз / поп изпълнители в България. Живота и я отвежда във Финландия, където тя работи здраво, за постигане на перфектни умения на световно ниво. Импровизация, чувственост и оригиналност са най-точните думи, описващи нейния глас.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook