След края на рекордното турне на Take That на Острова и Стария континент, Роби Уилямс (Robbie Williams) ще се завърне към соловата си кариера и ще предприеме самостоятелна обиколка, обяви британската поп звезда, отговаряйки на въпросите на феновете си в своя блог.

Бъдещето на реформиралата се през 2010 година бой банда, чийто шести студиен албум стана най-продаваният дългосвирещ запис във Великобритания за 2010 година и в чиято подкрепа е настоящото Progress Tour, е под въпрос, тъй като към момента не са заявени каквито и да било планове за него.

Самият Роби Уилямс признава, че не е сигурен накъде е тръгнал, но преди всичко смята да реализира самостоятелно турне.

„Никога досега не съм се чувствал до такава степен в играта и смятам, че дължа това до голяма степен на онези, които ме възприемат с неодобрение. Реакциите им ме вдъхновяват и ме карат да се усмихвам. Когато билетите за следващото ми турне бъдат пуснати в продажба, ще мога да изпитам на гърба си що е то „залезът на славата“, коментира Роби Уилямс, който е обявен за най-продаваният британски солов артист в Обединеното кралство в историята и държи рекорда за най-много номинации за наградите Brit – общо 17.

37-годишният изпълнител стана обект на шумна критика поради речника, който използва, когато е на сцената (Can’t believe you’re fucking here. Let me introduce myself, my name is Robbie fucking Williams). Роби Уилямс има самостоятелен сегмент при всеки концерт от Progress Tour, по време на който изпълнява някои от най-големите си хитове като Angels, Rock DJ, Let Me Entertain You и др.

Турнето, обявено за най-посещаваната британска концертна серия в историята, е към края си – този уикенд на стадион Уембли се състояха последните изяви на Take That на Острова, а от 12 до 29 юли Гари Барлоус, Роби Уилямс и компания ще реализират седем разпродадени гига в Италия, Дания, Холандия и Германия.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com