Лъчезар Тодоров, преподавател в Dance Academy спечели безапелационно в дует със своята партньорка Ту Мин виетнамското издание на „Денсинг старс“. Лъчо скромно приписва голяма част от победата на красивата виетнамска певица, която е сред най-обичаните звезди в родината си. Но колегите му от Dance Academy отбелязват, че неговите хореографии и талант са осигурявали на дуета най-високите съдийски оценки през 9-те седмици на състезанието.

Вторият сезон на Денсинг Старс е бил събитието на годината не само за ТВ бранша, но въобще в живота на азиатската страна. Лъчезар споделя, че виетнамците са изключително отворени за всичко ново, държавата се развива с голяма скорост. Все повече туристи оценяват невероятната природа на доскоро затворената към света държава. Според нашия танцьор Виетнам превъзхожда така популярния Тайланд във всичко. Единствено с някои ястия от традиционната кухня Лъчо е имал малки проблеми. Но след като опитал noodle супата /гъста и с много месо или риба/, открил своята най-любима гозба.

Звездите от шоуто били разпознавани и канени навсякъде. Всеки ден имало партита в тяхна чест. Лъчо споделя, че не само на финала, но през цялото време, прекарано във Виетнам е било празник. След победата нашето момче побърза да стегне багажа за родината и веднага да се върне във залата на Академията.

В предишния сезон на световния формат първо място спечели нашето момче Тихомир Гаврилов /също кадър на Dance Academy / заедно с красивата си партньорка – виетнамска актриса. Сега Тишо отново беше поканен да танцува с не по-малко красивата звезда от модната сцена – Ву Ту Фуонг.

Продуцентът на шоуто от VTV 3 е учил в България, говори чудесен български и най-важното обича да работи с наши сънародници, което обяснява сериозното БГ присъствие във виетнамския шоубизнес.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: Дартс Нюз