Над 1000 писма са получили досега 10-те фермери, които ще търсят своята истинска любов в предаването „Фермер търси жена” по Нова телевизия през есента.

Между 18 и 40-годишна възраст са жените, които до момента са кандидатствали за участие в риалитито. Сред тях има от манекенки до доценти и дори българки, които от години живеят в страни като Германия, Англия, Ирландия и Белгия. Макар и доста различни по възраст, професия и положение, всички те смятат, че имат реалния шанс да срещнат търсения от тях мъж именно във “Фермер търси жена”.

От екипа на предаването споделят, че дамите, които са изпратили писма до своите фаворити, са изключително интересни и историите им по нищо не отстъпват от тези на десетимата фермери, които преди две седмици предизвикаха истински фурор в телевизионния ефир. Любопитно е, че голяма част от записалите се споделят, че отдавна са престанали да вярват, че комбинацията “красив-забавен-умен-работлив и внимателен” съществува. Сега обаче все повече се убеждават, че мъжете, които търсят, не само че съществуват, но може би се намират на няколко десетки километра от тях.

Сред кандидатките има и такива, които признават, че никога през живота си не са виждали кокошка или крава на живо, но са напълно готови да се впуснат в нещо ново и различно, стига да открият своята половинка в живота.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com