Звездата на „Сънни мююзик” – Лияна стана единствената българска изпълнителка, която намери място в компилацията „Ураган хитов”, събрала най-големите 200 хита на руския пазар за 2011 година. Песента на композитора Мартин Биолчев, която оглави всички родни класации е подредена под номер 37 в актуалното CD.

Наред с Лияна, място в сборния диск намират повечето суперзвезди на руската сцена като Дима Билан, Алла Пугачова, Ани Лорак, Верка Сердючка, както и известният вече в цяла Европа – Дан Балан. Пробивът на красивата изпълнителка се затвърждава и от факта, че песента й „Ох, ох” фигурира в още един диск, съдържащ стоте руски мегахита.

Лияна постави и още един рекорд за родна соло изпълнителка, след като видеоклипът към „Ох, ох” бе гледан над 1 млн. пъти в You tube. Фенове на певицата от Румъния, Русия, Италия, Турция и САЩ не крият възхищението си от нея и песните й и изказват желанието си да видят певицата и в техните държави. Успехът на Лияна е доказателство за това, че и български песни и изпълнители могат да спечелят сърцата и на чуждоезичната публика, когато представят достатъчно качествен продукт.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu