За своя десетилетен принос в развитието на телевизионната журналистика у нас доайенът Иван Гарелов ще бъде отличен със специалната награда V.I.P. перо, съобщиха организаторите и учредители на приза – главните мениджъри на агенция V.I.P. Communication Патриция Кирилова и Нина Никол.

Екипът на предаването „Часът на Милен Цветков“ също ще получи специален приз за професионализъм.

За втора поредна година ще бъдат отличени журналисти от националните медии. На специалната церемония, която ще се състои на 21 юли, се очаква да присъстват повече от 50 журналисти от водещи медии и ВИП гости. Тогава ще стане ясно кой ще получи признанието „Най-неуморно ВИП перо“, „ВИП камера на годината“, „Най-успешна комбинация 3 в 1“ (репортаж, снимки и видео). Наградите са разделени в две основни категории – бизнес и шоубизнес.

От тази година стартират и годишните награди V.I.P. Awards за най-успешните мениджъри и фирми, превърнали бизнеса в особено значим за България в сферите на здравето и красотата, производството, хотели, модни къщи, заведения и други.

Музикални гости на вечерта ще бъдат група Конкурент, Владо Димов и Кристиан Коев, а детската колекция на арт студио КАВ ще бъде представена от красивите дъщерички на популярни журналисти и бизнесдами.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook