В последните месеци, на сцената на светския ни елит се появиха доста неочаквани двойки, но определено последната бе тази, за която едва ли някой е подозирал. Бившата вокалистка на Deep Zone Project Йоанна пристигна на парти под ръка с новото си гадже, който се оказа не друг, а … Боби Турбото.

Двамата не се свениха да разменят нежности пред останалите присъстващи на купона, които пък дори и не правеха опити да скрият любопитството си.

Иначе актьорът, който нашумя с персонажа на ексцентричен полуидиот в предаването на Иван и Андрей – „Сблъсък“, напоследък се бе поизгубил от хоризонта, като за последно го видяхме за кратко в първите епизоди на сериала „Под прикритие“.

Йоанна пък за първи път демонстрира част от личния си живот, явно водена от желанието в най-скоро време да я видим не по-малко популярна като индивидуален изпълнител, отколкото бе като част от Deep Zone Project.

Тя обаче е категорична, че няма никакъв начин да се влее в редиците на попфолка, каквито слухове се чуват напоследък, тъй като е с класическо музикално образование и подобни изяви биха принизили нивото й.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com