Министрите на финансите и МВР Симеон Дянков и Цветан Цветанов бяха гости на купона в чест на финалния епизод на „Под прикритие“. Сериалът на БНТ се оказа изключително успешен и последната серия от първия сезон бе излъчена на огромен екран до заведението, където във филма се събират престъпниците на Джаро. Улица „Оборище“ бе затворена в отсечката си до „Ал. Невски“ заради партито. Звездният актьорски състав обра овациите след финалните надписи, но липсваше самия Джаро – Михаил Билалов. Програмната директорка Севда Шишманова предаде поздрава му с усмивка: „Не мога да бъда на едно място с министри като Дянков и Цветанов. А май и този на културата го няма“. Иначе Билалов е в Париж при семейството си. Всъщност Вежди Рашидов бе на партито и дълго си говореше с Димитър Митовски от СИА.

Една от звездите в сериала – топактьорът Деян Донков се появи с папионка и се представяше на хората като: „Бонд… Джеймс Бонд“. Той беше придружаван от половинката си Радина Кърджилова. Ивайло Захариев дойде с приятелката си Миряна и за първи път я представи официално пред любопитните светски погледи.

В последната серия в неделя вечер предателят от ГДБОП Деян Донков се разкайваше за постъпката си, а Джаро с хитрост успя да залови неподкупното ченге Попов. Преди това босът на мафията изпрати дясната си ръка-Иво, в ролята е Захари Бахаров, да ликвидира Съни. Мартин тръгна да я спасява, но се върна да търси Попов, който междувременно бе пребит до смърт от Джаро. Ченгето под прикритие получи куршум в лявото си рамо от гардовете на мафиота. Последната сцена от този сезон беше следната – Мартин държи в ръце полумъртвия Попов, а героят на Христо Мутафчиев насочва пистолет към главата му.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: Дартс Нюз