DJ Дамян и Ангел работят върху общ проект, за който и двамата гарантират, че ще е много интересен и динамичен. Дуетът на атрактивните изпълнители е по музика на Оцко и Мишо Бургуджиев, аранжимент- Оцко, а текстът е на русокосата Ваня. Парчето е озаглавено с провокативното „Топ резачка” и е поздрав за всички красиви почитателки на двамата мъжкари.

„Целият клип е измислен от Дамян. Аз нищо не знам. Той ми казва какво да правя. Сега разбрах, че ще има голяма изненада за всички фенове, но ще видите каква е като излезе видеото“ – споделя Ангел.

„Ангел добре снима, доволен съм. Артистичен е, добре влиза в образ и мисля, че ще се получи клипа много добре. Ще бъде интересно“ – обещава Дамян.

Другата интересна подробност, която издадоха двамата певци е, че във видеоклипа им към тях се включва и красивата половинка на Дамян. Напоследък кариерата на Ваня върви стремително нагоре. Певицата изненадва с успешни самостоятелни проекти. Изявява се и като отличен текстописец, а сега ще я видим и в главната роля на „Топ резачка”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu