Американският актьор Чарли Шийн, който бе изгонен от сериала „Двама мъже и половина“ през февруари, ще се върне на малкия екран в нов сериал, посветен на контролирането на гнева, съобщи самият актьор и продуцентът на сериала.

Той е вдъхновен от филма „Психотерапия“ (Anger management), в който актьорът Адам Сандлър се опиваше да научи Джак Никълсън да овладява пристъпите си на гняв. Сценарият до голяма степен отразява и личните проблеми на Чарли Шийн, свързани с домашно насилие, обиди по адрес на продуцента Чък Лори, както и множество скандали с алкохол и наркотици.

„Избрах „Anger management“, макар да е малко пресилено за мен да изпълнявам ролята начовек, който има сериозни проблеми с овладяването на гнева си, защото мисля, че темата е добра“, каза актьорът.

Компанията Lionsgate, която ще продуцира сериала, не уточнява дали Чарли Шийн ще изпълнява ролята на пациент или на психотерапевт, нито кой канал ще го разпространява. Самият Шийн ще бъде и един от продуцентите на продукцията.

След като шумно бе отстранен от „Двама мъже и половина“, за което той съди компанията“Уорнър“ за 100 млн. долара за неправомерно прекратен договор, неговата роля бе дадена на актьора Аштън Кътчър.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com