Въпреки, че от месеци се шуми около връзката на Слави Трифонов с балерината от „Магаданс“ Мартина Огнянова, се оказа, че нейна колежка е в още по-сериозен етап на развитие в любовта си с… Евгени Димитров-Маестрото.

Според последните информации, той е станал баща на 1 юли, като майка на детето е танцьорката в балета на шоуто, Нели Желева.

Любопитното е, че двойката е заедно от близо три години, като се влюбват именно зад кулисите на предаването. В момента, в който разбира за бременността, Евгени кани любимата си да живее при него в луксозния му дом в кв. Драгалевци, но укрива връзката им от пресата с цената на всичко.

Причината е около трагичните обстоятелства, които го съпровождат малко, след като първата му съпруга Мишел ражда близнаци – Кристиян и Александър. Малко по-късно, Александър умира от тежка болест, като лекарите и до днес не могат да посочат конкретна причина за трагедията.

След случилото се, явно воден от суеверие, Маестрото предпочита да не се шуми около личния му живот и бременността на Нели и затова и скрива раждането на третия си син от обществеността, разкрива „Всеки ден“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com