Аштън Къчър, съпругът на Деми Мур и заместник на Чарли Шийн в сериала „Двама мъже и половина“, позира гол, заедно с колегите си, за да рекламира сериала, в който ще играе.

Банерът, за който тримата актьори – Аштън Къчър, Ангъс Джоунс и Джон Крайър, позираха голи, беше окачен на сградата, в която се помещават студиата на Warner Bros в Калифорния. Сериалът ще се завърне в нова формула на телевизионния екран на 19 септември. През май Аштън Къчър заяви пред US Weekly, че за 13 години не е бил толкова търсен и поздравяван както за ролята му в „Двама мъже и половина“. „Сякаш съм спечелил на лотария или нещо подобно“, заяви актьорът.

„Имам най-добрата работа в шоубизнеса и съм наистина щастлив от този факт“, допълни актьорът тогава. Къчър ще носи на съпругата си у дома по 1 милион долара за заснет епизод. Аштън Къчър официално беше назначен за заместник на Чарли Шийн през месец май на тази година. Преди четири месеца Warner Bross освободи Чарли Шийн в рамките на осмия сезон от излъчването на сериала. Като мотив за това решение бяха изтъкнато непрофесионалното отношение на актьора. Междувременно, Чарли Шийн също си намери нова работа. Той ще играе в новия телевизионен сериал – „Anger Management“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com