Песента, която се превърна в хит още след представянето й от Алисия и Сарит Хадад на Балканските музикални награди – “Щом ме забележиш”, вече има видеоклип. В него двете прими се превъплъщават в четирите стихии. Израелската звезда е огъня и въздуха, а българската й колежка – земята и водата. За да пресъздаде максимално реалистично последната си роля, Алисия дава идеята за подводни кадри, заснети перфектно от режисьора Йордан Петков. В ефектното минифилмче се появява още една, пета стихия – любовта. “Тъй като парчето има много силен, въздействащ текст на любовна тематика, бяхме длъжни да визуализираме и този елемент, да покажем на какво е способна една жена, когато обича”, разказват певиците.

“Щом ме забележиш” е модерен арт клип. За снимачен терен е избран дворецът “Врана”, който придава допълнителна аристоктаричност и мистика на сюжета. И докато Сарит Хадад се доверява на личната си стилистка за визиите в него, Алисия разчита предимно на собствения си вкус. Зрителите ще видят, че тя отново не е изневерила на себе си – да е различна, елегантна и секси.

“Щом ме забележиш” има две версии – на български език и на иврит. Песента и видеоклипа ще радват меломаните както у нас и в Израел, така и на целия Балкански полуостров благодарение на Балканика МТВ.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu