Възраждането на родното кино продължава с все по-стабилни темпове. Най-новият български филм е дело на режисьорския тандем „Пламен Масларов – Ивайло Пенчев“ (първият почина по време на снимките, а вторият завършва лентата) и изцяло в духа на жанра, в който е създаден, е озаглавен „Корави старчета“.

Продукция на БНТ (изпълнителен продуцент – Урбан Медия), заглавието, създадено по сценарий на Симон Шварц, впечатлява с добре познати имена от родното филмово изкуство – главните роли са поверени на Васил Банов, Иван Джамбазов, Стефан Бобадов и др.

Чаровното женско присъствие пък се осигурява от звездата от „Сбогом, мамо“ Надя Конакчиева, Амели Пино и доста нестандартното попълнение – Наталия Каракулева.

Нестандартно – защото познаваме красавицата от бившите „голи новини“ на популярна кабелна телевизия и като екс модел на Playboy.

И ако вниманието ви все още не е привлечено, то романтичната комедия може да го стори и само със сюжета си – „в едно забравено от Бога селото край морето, умира и последната бабичка. Седемте старчета, които остават сами, решават да си наемат… лека жена“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com