През изминалия уикенд Ъпсурт, Лора Караджова и Балет Нова потвърдиха участието си в Sozopol Fest – July Morning. Водещ на 48-часовата позитивно заредена музикална селекция на плажа на къмпинг Градина ще бъде свежият Майкъл Флеминг от Trio O Five.

Организаторите на фестивала обявиха официално и, че фестивалът тепърва ще се надгражда и развива, ще добавя в програмата си още великолепни изпълнители и ще се стреми да предлага на посетителите пълноценно изживяване за подобаващ старт на лятото.

От тази седмица са в продажба и билетите за VIP зоната на Sozopol Fest на цени от 90 лв. за двата дни и 50 лв. – за единия. Специалните пропуски не само ще позволят на феновете да гледат любимците си на броени метри от сцената, но ще ги качат и на палубата на уникалния пиратски кораб, който ще бъде изграден в близост. Корабът ще представлява своеобразен бар, на който най-големите фенове с VIP билети ще имат възможност да опитат любимите коктейли на всички артисти.

През месец юни много от желаещите да споделят преживяването Sozopol Fest ще имат възможност да спечелят и Meet & Greet пасове в игрите, които медийните партньори на фестивала ще проведат. Организаторите обещават на най-големите фенове среща с изпълнител или банда по избор.

За да е истински наситено и зареждащо усещането от предстоящите 2 дни на лекота, свежа слънчева музика и морски емоции по време на Sozopol Fest гостите ще могат да се включат в демонстрациите на различни алтернативни спортове.

Предстоящото първо издание на Sozopol Fest ще се опита да промени и развие традицията по посрещане на първия изгрев на месец юли. July Morning може да се посрещне и в компанията на свежа, лека, фънки музика в съзвучие с идеята за лято, море, слънце, плаж, забавление.

Селекцията на участниците във фестивала, дело на артистичния директор на Sozopol Fest – Илко Гривишки/DJ Ilko, е уникална с това, че ще предложи на ценителите качествен подбор на артисти, които следват единна линия, носят сходен заряд и творят в допълващи се и кореспондиращи си музикални стилове и жанрове. Това, на което ще станат свидетели феновете, е един внимателно подбран и добре премислен микс, един непрекъснат 48-часов диджей сет, който ще позволи на публиката да се потопи напълно в преживяването без да я изправя пред резки промени в звучащото от сцената.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook