Бивш любовник съди Памела Андерсън за 22,5 млн. долара. Строителният предприемач Лоурънс Хелиър твърди, че сексбомбата трябвало да рекламира етажната му собственост в „Панорама Тауърс“ в Лас Вегас.

Той подал жалба срещу Пам и казва, че тази сума е равна на загубата му от непродадените имоти. Това е отговорът на Лоурънс, тъй като първа Памела потърсила правата си в съда. Тя се оплакала, че не е получила апартамента, който той й е обещал, срещу това да рекламира всичките.

Бившата Спасителка казва, че има право на 1 млн. долара компенсация, ако не получи договореното жилище. Двамата имаха бурна връзка, на приливи и отливи, но миналата година сложиха финалния акорд.

Блондинката, която е майка на Брандън, на 15 и Дилан, на 13, и двамата от брака й с Томи Лий от Motley Crue, се бори с финансови проблеми през последните няколко години. Тя се премести да живее в ремарке, докато домът й в Калифорния се ремонтира. Памела харесва животът си такъв, какъвто е. „На момчета им хареса да живеем в ремарке, тук сме като едно специално общество. Щастливи сме. Не бих заменила живота си с никого“, казва сексбомбата.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: Дартс Нюз