На 23 юни в Москва ще се състои официалната световна гала премиера на Transformers 3 – Dark of the Moon. Филмът ще бъде показан за първи път пред зрителите на предстоящия 33-ти Международен кинофестивал в руската столица.

Същият ден на Червения площад, фенове от цял свят ще видят и изпълнение на живо на Linkin Park, които са създатели на заглавната песен към филма – Iridescent. Като част от европейското си турне, групата, която за трети път създава музика за поредицата Transformers, ще изсвири някои от най-известните си парчета.

На гала премиерата в Москва филмът ще бъде представен от режисьора Майкъл Бей (Michael Bay), продуцентите Лоренцо Ди Бонавентура и Иън Брайс, както и от звездите, участващи в 3D проекта с изпълнителен продуцент Стивън Спилбърг.

По червения килим се очаква да минат Шая Лебьоф (Shia LaBeouf), Джош Дюамел (Josh Duhamel), Тайрийз Гибсън, както и новите попълнения в екипа – Патрик Демпси (Patrick Dempsey), Джон Малкович и топмоделът Роузи Хънтингтън-Уайтли (Rosie Huntington-Whiteley).

На 29 юни, едновременно със световната премиера, Transformers: Dark of the Moon идва и в България.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com