След сватбената си церемония и последвалите празненства в Бъкингамския дворец принц Уилям и неговата съпруга Кейт решиха да отложат за неопределено време медения си месец. Според някои британски медии причината е именно желанието на двойката да запази в тайна дестинацията на сватбеното си пътешествие и да замине в момент, когато не всички световни медии са обърнали поглед към тях. Засега младоженците остават в Обединеното кралство.

Смята се, че двойката е решила да отложи медения си месец, за да може впоследствие да замине незабелязано за желаната дестинация, която да може да се опази от медиите. Уилям е известен с неприязънта си към медиите след смъртта на майка му Даяна през 1997 година, докато беше преследвана от фотографи.

Появиха се много спекулации около мястото на сватбеното пътешествие на младоженците. Заради голяма любов на Уилям към Африка се смята, че един от вариантите за медения месец на двойката е Кения, където принцът предложи брак на своята любима. Йордания също е сочена като вариант, тъй като има сантиментално значение за Кейт, която като дете е живяла две години в кралството със семейството си. Повечето медии обаче изключват този избор заради продължаващите размирици в Близкия изток.

Остров Лизърд, намиращ се близо до австралийския остров Куинсланд също е смятан за много възможен избор за след сватбена почивка. В същото време кралския двор разпространи официалните снимки от сватбения ден на Уилям и Кейт. На тях булката и младоженецът позират с шаферите и кумовете си, както и с цялото кралско семейство.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ekipnews.com