Пловдивската поп певица Антония Маркова е на крачка участие в Холивуд, след като бе одобрена сред 6000 претендентки от цял свят в конкурса за изпълнителки на Ейвън. За първи кръг тя изпрати видео на акапелно 30-секундно изпълнение, което бе допуснато по-нататък в надпреварата. Късметът се усмихна само на 176 момичета. „Заминах за Франция, за да запиша клипчето си за първи кръг. Бяхме е в Париж. Настаниха ни в 5–звезден хотел в центъра. Направиха ни тур из забележителностите.
Чувствах като принцеса, истинска звезда, най-специалната на света. За нас и нашата визия се грижеха френски гримьори и фризьори, професионални фотографи и оператори запечатваха всяка наша стъпка. Всеки имаше своя звезден миг, само за него си“, разказва Антония. Тя записала видеото на песента, с която участва в първи кръг – Natural woman, в студиото на един от продуцентите на Кристина Агилера, Селин Дион, Шер. „Благодарение на техния професионализъм бях изключително спокойна и уверена, че нещата ще се случат по най-добрия начин. Организацията беше 100%-ова. А цялото това приключение беше незабравимо“, развълнувано разказва пред Под тепето пловдивчанката. Сега тя се нуждае от гласове, които да я изкачат в класацията. Гласуването е до 20 май. Изисква се бърза регистрация в сайта: www.avonvoices.com/bg. Името на Антония е в раздела за Централна и Източна Европа и то се появява първо. Под клипчето й има жълт бутон „гласувай“, от който излиза опция, че могат да бъдат дадени наведнъж 75 гласа от един гласуващ. Има възможност и за коментар.
„Подкрепата се дава изцяло онлайн. За мен е важно колкото може повече хора да ми дадат гласа си в оставащите 8 дни“, казва Антония, единствената пловдивчанка, която ще защитава и имиджа на страната.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: podtepeto.com