Британският актьор Хю Грант, по който са въздишали и проливали сълзи заради героите му в многочислените романтични филми милиони жени по света, от известно време си има нова приятелка. И по всичко изглежда, че май е на път да става баща.

Въпреки сериозната си възраст, 50 годишният Хю Грант все още продължава да бъде в числото на едни от най-желаните холивудски ергени и динамично да сменя своите приятелки като носни кърпички.

Преди няколко месеца обаче зорките обективи на бдителни папараци успяха да уловят симпатичния джентълмен на световното кино под ръка с ново гадже. Тя се оказа чаровна 31 годишна китайка на име Тинглан Хонг.

А романът, който се е завъртял между Хю Грант и Тинглан Хонг предизвика нова вълна на любопитство сред репортери, папараци и фенове, след като смуглата девойка се появи пред публика с доста закръглен корем.

Естествено след тази случка веднага плъзна слух, че красивата китайка е бременна и че по всяка вероятност сладкият Хю все пак ще успее да изживее радостта и вълнението да бъде баща. Още повече, че преди известно време самият Грант откровено беше признал в свое интервю за това, колко силно мечтае да има деца. Със смес от самоирония и страх, актьорът сподели, че не иска след време да се окаже “седемдесет годишен и самотен”.

Дано най-после се сбъдне мечтата му. Защото за продължилата цели 13 години връзка със сексапилната актриса Елизабет Хърли, Хю Грант така и не успя да се сдобие със свой наследник.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu