„Мастило” и „Жокер Медиа” представят очакваното видео към хитовия сингъл на групата – „До края”. В клипа се разкрива историята на една влюбена двойка и премеждията, през които преминава тя, за да опази любовта си. Ключова роля играят Вики и Десо, които се превъплъщават в божествени същества, модерни „ангели-пазители”, притежаващи свръхсили. Именно благодарение на тях, те успяват да върнат времето назад и да спасят любовната връзка между Деница Стоянова и Десислав Герданов. Влюбената двойка бе избрана от „Мастило” за основните актьорски роли във видеоклипа на специален кастинг, който се проведе през месец февруари.

Иван Агафонов от Бургас – един от най-големите фенове на групата, също се включи във видеото със запомняща се роля. За да бъде реализиран сложният сюжет на видеото, снимките продължиха цели два дни и се състояха на няколко различни локации в столицата. Режисьор на новото видео е Добромир Николов, а оператор – Ивайло Конов. Автори на музиката на парчето „До края” са Десислав Данчев и Виктория Терзийска, на текста – Виктория Терзийска, а на аранжимента Десислав Данчев и Магомед Алиев – Мага.

За пресъздаването на нереалната и романтична визия на фронтадамата и китариста на бандата се погрижи топдизайнерката и създателка на Astella Atelier – Аля Милушева. Акцентът е поставен върху Вики – ефирен модел, изработен от преливащ копринен шифон в топ актуални нюанси на cream и seashell, допълнен със златни овали, моделирани като бижу и създаващи ефектни отблясъци.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu