Отоворено писмо до медиите относно Живко Добрев

На 14 май в събота се появиха статии със стряскащите заглавия „Певец на Десислава искал да се самоубие“.

Текстът гласи: ”Русата сексбомба на чалгата Деси Слава се държала деспотично с подчинените и изпълнители в музикалната компания и телевизия DSTV. Младия харманлийски певец Живко Добрев бил подложен на зверски психически и физически тормоз от шефката си. Според нея той бил грозен и дебел.”

Такава информация не може да бъде приемана за вярна. Факт са и многото правописни грешки, които „авторът“ е направил. Истината е само една и тя е, че Живко Добрев не е изпълнител на Десислава и тя не се меси в кариерата му. Пуснатата новина е неистинска.

Певецът има общо единствено с музикалната телевизия на Десислава – DSTV, по която се излъчват клиповете му, които снима с DS Studio.

„За мен Десислава е страхотна, певица с изключителен глас. Радвам се, че направи тази телевизия за нас – изпълнителите, без големи музикални компании зад гърба“, споделя Живко.

Новото му видео „Малко дрешки“ скоро ще се завърти в ефир. За него певецът е свалил 10кг, но по свое желание, като в момента е в страхотна физическа форма.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook