Новата рубрика стартира този петък в 9.30 часа с първи гост Патриция Кирилова

В компанията на психолога Еленко Ангелов водещата на НТв-шоуто „На кафе“ Гала ще се отдаде на ВИП-преживявания този петък от 9.30 ч. Рубриката е образователна, динамична, интелигентна и изважда на светло по-мистериозната страна на популярните хора в Българи. Също и ВИП (Вашето Извънредно Паранормално) – ПРЕЖИВЯВАНЕ на най-обикновени хора, които са далеч от светлините на прожектора и червения килим, но с необикновени извънредни и паранормални преживявания.

„Целта на рубриката „ВИП – ПРЕЖИВЯВАНЕ” е да даде човешко лице и трибуна на духовни, мистериозни и паранормални явления. Ще видите интересните теми, които не са спирали да вълнуват човечеството от неговата зора. Гостите ще споделят свои мистериозни преживявания. Случки от личният им живот, които са ги разтърсили, накарали да спре дъхът им или са променили за добро или лошо съдбата им – наблюдаване на НЛО, метереологични и природни феномени. А също диалог с БОГ/висш разум, надскачане на тесногръдата лицемерна максима „ти можеш да говориш на бог с молитвите и молбите си към него, но ако той ти отговори – близките ти и свещениците викат „белите престилки”, сънуване на пророчески сънища, разкази за паранормални възможности и събития – ясновидство, лечение, преживяване в храм, дом или друго място“, обяснява психологът.

Еленко Ангелов не крие, че и той е преживявал „мистериозни моменти” и защото е изчел три каруци книги на тема езотерика, окултизъм, психология. Той лично избира и първия си гост – журналистката и ПР Патриция Кирилова, с която често е говорил на тези теми и има какво да споделят със зрителите. Тя ще разкаже за пророческия си сън, свързан с тежко събитие в живота й, срещите й с астролога и неин учител в тайната на звездите Иван Станчев и други интересни моменти от паранормалните преживявания.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook