След като започнаха спекулациите, че по време на кралската сватба кумовете принц Хари и Пипа Мидълтън са започнали да се свалят, гаджето на сестрата на Кейт не останало никак доволно.

Особено когато това се твърди не само в медийното пространство, пише bliasak.bg.

Всички около половинката на Пипа упорито започнали да говорят, че принц Хари я сваля, а феновете на принца и брюнетката очаквали двамата да станат новата светска двойка.

Приятелят й Алекс Лаудън обаче не останал никак доволен от тези подмятания, въпреки че според негови приятели притесненията му били излишни.

„Алекс няма причина да се страхува от принц Хари. Той също е богат и е част от висшето общество“, издал авер на Алекс.

Освен това Лаудън не само е добра партия за създаване на семейство (б.р. баща му Джеймс е бивш окръжен съдия от Кент), но освен това и се познава с достатъчно влиятелни личности.

Той е сред близките приятели на принц Уилям, с когото се запознал по време на обучението им в Итън.

Алекс също присъстваше на сватбата на принц Уилям и Кейт, но нямаше възможността да бъде дълго време с половинката си предвид факта, че на приема тя седеше заедно с принц Хари и младоженците.

Със сигурност на годеника на Пипа Мидълтън не му е било приятно и да наблюдава как принц Хари прави комплименти на любимата му за външния й вид на уше, при това на балкона на Бъкингамския дворец, докато той я чака вътре.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg