Едно от най-популярните лица от родната медийна действителност и част от екипа зад Dream Team Productions – Евтим Милошев не скри самочувствието си след успеха на най-новия продукт на компанията, сериала „Столичани в повече“. Той обясни гледаемостта на комедийната сага с доста нестандартно обяснение – че българинът обича да се надсмива над заобикалящата го действителност.

„Това е не просто най-гледаният сериал у нас, а най-гледаният телевизионен продукт въобще. За телеманите е по-интересен от турските сапунки, от холивудските продукции, дори и от „Комиците“, които пак ние правим. Не искам да звуча самохвално, но това са фактите.

Явно просто хората обичат да се смеят на това, което им се случва, на всичко, което ги заобикаля“, коментира статистическите данни за рейтинга на предаванията в последните месеци Милошев.

Продуцентът отговори и на доста любопитния въпрос дали е готов да създаде общ проект с други известни негови колеги като Слави Трифонов, Нико Тупарев и Маги Халваджия.

„Слави си е самодостатъчен. С Маги съм имал принципни разговори, а с Нико дори сме обсъждали конкретен вариант да работим заедно. С Димитър Митовски и Гочев съм се консултирал – вярвах и вярвам, че няма нищо по-сладко от споделения успех.

А сега се сещам, че дори сме имали проект, който създадохме трима от горепосочените – рекламни клипове на Рубелла. Тогава аз бях продуцент, Маги – режисьор, а Слави – звездата. И тази комбинация бе печеливша“, признава Милошев пред „Труд“.

В заключение той не се поколеба да вкара и политическа нотка в коментара си, заявявайки, че премиерата на „Столичани в повече“ е била гледана от 2,2 млн. зрители, а премиерът Бойко Борисов спечели изборите с 1,6 млн. гласа, тоест: сравнението не е в негова полза.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com