Екстра Нина обяви война на хакерите, след като преди няколко седмици беше осъществен неидентифициран до този момент пробив в нейния сайт.

Припомняме ви, че недоброжелатели „разбиха“ личната страница на певицата.

След влизане в сайта, посетителите бяха препращани към известен порнографски сайт.

Дни по-късно из медиите плъзна слух, че се разпространява порно видео, в което главна действаща роля изпълнява именно Екстра Нина. Някои медии стигнаха още по-далеч. Според тях Нина е собственик на сайта за възрастни и сама е направила препратката към него.

Екипът, поддържащ сайта й, реагира срещу пробива и официалният портал на Екстра Нина вече функционира нормално.

„Нямахме възможност да поправим недоразумението по-рано. Оттук нататък ще следим по-изкъсо състоянието на сайта и максимално ще се постараем повече да не се случват такива неща!“, обеща Мирослав Димов – администратор на страницата.

„Извинявам се на всички мои почитатели, които посещават официалната ми страница и искам да ви успокоя, че виновниците ще си понесат последствията пред закона. Взела съм необходимите мерки. Аз никога не съм се снимала в порно клип“, написа Екстра Нина в профила си във Фейсбук.

Певицата сезира отдел „Компютърни престъпления“ към ГДБОП. Тя е твърдо решена да потърси отговорност от виновниците. По случая се води разследване.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg