На промоция в столичен клуб, AV представи третия си сингъл и видеоклип „Един миг“ с участието на Били Хлапето.

На събитието присъстваха много приятели и колеги на изпълнителката, сред които Мария Илиева, Орлин Павлов, Колумбиеца, Дичо, Лора Караджова, Весела Бонева, актьорите Станислав Яневски, Дарин Ангелов и Стефан Щерев. По време на официалната премиера AV изпя предишните си два сингъла, както и кавър на Adele в акустични версии под акомпанимента на пианиста Тони Златанов.

„Един миг“ е по музика на Георги Янев и текст на Рейчъл Роу. Парчето има и английска версия – „I Feel You”, по текст на Владимир Михайлов. За записите на песента AV и музикалния продуцент на проекта е Георги Янев избират Монте Студио. Финалния мастер на парчето е направен в САЩ от Георги Янев и Алекс Тодоров.

В провокатилвното видео на „Един миг“ AV си партнира с модела Кристиан Василев, работещ в Хонг Конг, Париж, Милано, Ню Йорк. Двамата ще бъдат видяни в доста горещи сцени, включително и такива под душа. Режисьор на видеоклипа е Доби Николов, а оператор Ивайло Конов. За перфектната визия на красавицата са се погрижили гримьорите Зоран и Ева Серева, а за косата Мария Тодорова.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook