Десислава бе дама на абитуриентския бал на Благомир Мастагарков от Пловдив. Младежът е футболист от юношите на „Локомотив Пловдив” и голям почитател на певицата.

„За мен е чест Десислава да е дама на бала ми. Винаги съм я харесвал и й благодаря, че сбъдна една моя мечта” – емоционално заяви младият футболист.

Талантливата певица се появи при „кавалера си” пред училище „Патриарх Евтимий” и накара всичките му съученици благородно да му завиждат.

Десислава, абитуриентски бал, Благомир Мастагарков, футболист

„Познавам Боги и родителите му и с удоволствие се съгласих да съм дама на бала му. Заедно със сестра му се постарахме да се почувства специален. Абитуриентските балове са сантиментални за мен… аз самата с умиление си спомням за моя бал…” – сподели собственичката на музикален канал „DSTV”.

На въпроса какво ще пожелае на абитуриента, Десислава не спести похвалите си – „Благомир Мастагарков е един много талантлив футболист, амбициозен и с голям потенциал и му пожелавам успех, защото трудното тепърва предстои. А той заслужава и има качества да е сред футболния елит!”
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook